Bine aţi venit
Login

Despre noi

LOYAL EXPERT SRL este o firmă de consultanţă şi expertiză contabilă fondată în 2008, care oferă servicii adresate întreprinderilor mici şi mijlocii cu diferite obiecte de activitate: comerţ, prestări servicii, producţie şi construcţii, precum şi organizaţii non-profit (asociaţii, fundaţii) şi persoanelor fizice autorizate.

Firma de contabilitate pune la dispoziţia clienţilor experienţa acumulată în decursul timpului, dispunând de personal specializat în expertiza contabilă, consultanţă fiscală şi audit financiar. Programul de lucru dedicat clientului este flexibil şi în exclusivitate.

Firma respectă cu strictețe regulile deontologiei profesionale, garantând contractual confidențialitatea informațiilor gestionate în relația cu clientul, atât în timpul colaborării cât și dupș încetarea acesteia.

Deasemenea, firma are un portofoliu de 50 de clienți, cu diferite domenii de activitate, din care le menționăm pe cele mai mari: o firmă românească de panificație cu peste 120 de angajați, 2 mari societăți de IT filiale a unor firme din străinătate (UK și Finlanda) cu peste 60 de angajați și filiala unei firme din SUA cu obiect de activitate comerț.

Deținem:

o rețea informatică (calculatoare, imprimante, scanere, laptop, server de date etc) care asigură un transfer sigur și rapid al informațiilor financiare.
software performant pentru contabilitate, analiza-diagnostic, resurse-umane.
server de date;
abonamente la publicații de specialitate oferite atât pe suport de hârtie cât și pe suport electronic, o adevarată bibliotecă juridică și de bussiness puse la dispoziția membrilor echipei noastre pentru a putea formula opinii și propune masuri de nivel ridicat în exercitarea atribuțiilor, precum și în desfășurarea eficientă și în conformitate cu legea.

Echipa de specialiști:

Auditor
Expert contabil
Expert judiciar
Consultant fiscal
Expert resurse umane
Colaboratori cabinet de avocatură